Трећи термин за „Аниме симфонију”

Нема коментара Share:

09.12.2022.
Улазнице за музички спектакл „Аниме симфонија”, који је заказан за 15. децембар у Великој сали Дома омладине, добио је и трећи термин због великог интересовања, саопштено је из ЦЕБЕФ-а. 

Термини од 18.30 и 20.30 часова су распродати па је отворен трећи термин у 16.30 часова. Улазнице се могу набавити на благајни Дома омладине и на сајту: tickets.rs.

Овај оригинални спектакл спаја аниме и оперски оркестар, уз неколико десетина искусних оперских музичара „Опере Српског народног позоришта”, под диригентском палицом идејног творца концепта, јапанског уметника Кеничија Симуре. У овом спектаклу подједнако уживају и поклоници анимеа, као и љубитељи класичне музике. 

На програму концерта биће музика из познатих анимеа и игара: Neon Genesi, Evangeolin, Sword Art Online, Fate/zero, Fullmetal Alchemist, Black butler, Attack on titan, JoJo’s Bizarre adventure, Tokyo Ghoul, Tokyo revengers, Princess Mononoke, Howl’s moving castle, My Neighbour Totori и друга популарна дела јапанске анимације и индустрије игара. Сем тога, саму музику прате и пројекције филмова као додатак.

Организатор догађаја је Центар београдских фестивала – ЦЕБЕФ у сарадњи са Српским народним позориштем. Програм се одржава у оквиру програмске целине Atrium Sessions. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Црква Блажене девице Марије у Земуну утврђена за споменик културе

Следећа вест

Стругани асфалт за некатегорисане путеве и паркиралишта

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *