Урбанистички пројекат здравствене станице у Батајници

Нема коментара Share:

10.01.2023.
Урбанистички пројекат здравствене станице, огранак Дома здравља „Земун”, у Улици Јована Бранковића 1 у Батајници, биће на јавној презентацији до 13. јануара у згради Градске управе Града Београда у Улици 27. марта 43–45 (сала 2 у сутерену), сваког радног дана од 9 до 15 часова. Укупна нето површина објекта износи 3.221 метар квадратни, а бруто 3.959 квадрата.

Поред здравствене станице на два спрата, планирана је изградња и трафостанице, као и надстрешнице над паркингом.

У приземљу објекта који је у плану за градњу биће апотека, служба хитне помоћи, лабораторија, општа медицина – за здравствено збрињавање деце предшколског узраста, палијативна нега, као и техничке просторије. На првом спрату биће општа медицина за одрасле и школску децу, где ће се радити рендгенски и ултразвучни прегледи.

Грађанима Батајнице ће на другом спрату новог медицинског објекта на располагању бити ординације интерне медицине, физикалне медицине и терапије, гинекологије, ОРЛ служба, офталмолози и стоматолози, чиме ће, осим опште здравствене неге, бити омогућене и специјалистичке услуге.

Елаборат за јавни увид за потребе израде урбанистичког пројекта изложен је и на сајту Града Београда www.beograd.rs у рубрици „Градски огласи”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Горан Бреговић позвао на концерт и дочек Српске нове године

Следећа вест

Редовно испирање водоводне мреже на општини Гроцка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *