Акција добровољног давалаштва крви

Нема коментара Share:

13.01.2023.
У оквиру Петнаесте зимске кампање Института за трансфузију крви Србије, у понедељак, 16. јануара, крв се може дати у трансфузиолошком аутобусу испред Цркве Светог Василија Острошког у Новом Београду од 10 до 15 часова, док је у уторак акција организована на Цветковој пијаци у истом временском периоду, као и у насељу Степа Степановић, од 12 до 16 сати. 

У среду, 18. јануара, крв се може дати у Црвеном крсту Гроцке од 9 до 13 часова, у седишту „Градске чистоће” на Звездари, Полицијској управи за Град Београд на Палилули и у ГСП „Београд” на Старом граду од 9 до 14 часова. У четвртак акција ће бити организована у Црвеном крсту Обреновца од 9 до 14 часова, као и испред Старог Меркатора у Новом Београду од 10 до 15 часова. 

У петак, 20. јануара, аутобус ће се налазити испред Дома здравља Чукарица у Пожешкој од 9 до 14 сати, а за викенд у већим тржним центрима – „Ушће” и „Шопинг центар Карабурма” (субота, од 11 до 16 часова) и „БИГ Раковица”(недеља, у истом временском периоду).     

Институт за трансфузију крви Србије, који се налази у Светог Саве 39, за добровољне даваоце крви отворен је радним даном од 7 до 19, а суботом и празницима од 8 до 15 сати.  

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Безбедност учесника у саобраћају с нагласком на особе са инвалидитетом приоритети су Града Београда

Следећа вест

Отворен Дневни привремени прихватни центар за бескућнике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *