„Дедамразијада” на Чукарици

Нема коментара Share:

19.12.2022.
У сусрет Новој години, Културни центар „Чукарица” по трећи пут организује манифестацију за малишане под називом „Дедамразијада”. 

Ове године на програму су три догађајa: „Новогодишњи маскенбал за децу”, изложба „Божићне искре” и дружење са Деда Мразом уз представу „Није то ситница бити пахуљица”.

Новогодишњи маскенбал се реализује уз подршку Предшколске установе „Чукарица” у четвртак, 22. децембра, са почетком у 10 часова, у великом парку поред Пожешке улице. Они који желе да са својим малишанима присуствују овом догађају, обавезни су да на себи имају маску или део гардеробе који симболизује новогодишње празнике. Поред шетње од вртића до парка, предвиђена је и кратка новогодишња журка са Деда Мразом.

„Божићне искре”, изложба најлепших новогодишњих и божићних честитки из целог света, насталих у периоду од 1880. до 1945. године, биће отворена 27. децембра у 12 часова. Ауторка изложбе је Јасмина Јанковић.

„Дедамразијада” се завршава у четвртак, 29. децембра, у 18 часова, дружењем са Деда Мразом и представом „Није то ситница бити пахуљица” која ће бити изведена у великој сали Културног центра „Чукарица”.

Цена улазнице за представу је 500 динара.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одржано 26. пливање за Часни крст у Земуну

Следећа вест

Радови на текућем одржавању основних школа на Савском венцу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *