Део корисника у центру града без грејања

Нема коментара Share:

30.01.2023.
Потрошачима који се топлотном енергијом снабдевају из магистралног топловода М6, који припада грејном подручју топлане „Нови Београд”, данас у 9 часова биће прекинута испорука грејања, саопштено је из ЈКП-а „Београдске електране”.

Због отклањања квара на топловоду у Савској улици број 37, без снабдевања топлотном енергијом биће корисници у зони Савске улице, Дурмиторске, Вишеградске, Војводе Миленка, Рисанске, Бирчанинове, Сарајевске, Кнеза Милоша, Балканске, Немањине, Милоша Поцерца, Делиградске, Краља Милутина, Његошеве, Ресавске, Стјепана Филиповића, Фабрисове, Звечанске, Облаковске, Добропољске, у делу Врачара у зони Храма Светог Саве и Неимара (део ближе Булевару ослобођења до Бокељске и Шуматовачке улице), као и делу Сењака (део Улице Косте Главинића и део Булевара војводе Мишића).

Из овог предузећа подсећају, траса магистралног топловода М6 простире се од топлане „Нови Београд” преко моста Газела и топлотном енергијом снабдева објекте на десној страни реке Саве, од Београдског сајма до Немањине улице и све до Храма Светог Саве и Јужног булевара. Како би квар био отклоњен, потребни су грађевински, машински и припремни радови, који обухватају пражњење и пуњење топловода водом. 

Очекује се да ће редовно снабдевање ових потрошача бити настављено 31. јануара у јутарњим часовима, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измена линија јавног превоза током радова у Голсвордијевој

Следећа вест

Без воде потрошачи у Улици Рада Неимара на Вождовцу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *