ТОБ на сајму туризма у Турској

Нема коментара Share:

06.02.2023.
Један од најважнијих сајмова туризма, Међународни сајам туризма EMITT, одржава се од 8. до 11. фебруара. На сајму ће под окриљем Туристичке организације Београда наступити до сада рекордан број учесника из Србије. Они ће, како је најављено из ТОБ-а, турским агенцијама и посетиоцима сајма представити све могућности за путовања у нашу земљу.

– Огромно интересовање наше привреде за турско тржиште је доказ да велики успех који Београд годинама има на том тржишту отвара пословну шансу за читаву Србију. За Туристичку организацију Београда то је подстрек да појача своје активности на тржишту читаве Турске – рекао је директор ТОБ-а Миодраг Поповић.

Уз велики број унапред заказаних састанака турске и српске туристичке привреде на штанду ТОБ-а, очекује се посета високе делегације Града Измира, као и високих званичника и представника најважнијих институција и компанија у Турској.

Са 77 хиљада туриста и 253.956 остварених ноћења у 2022. години, турски туристи се налазе на другом месту листе најбројнијих гостију у Београду, са даљом тенденцијом раста, имајући у виду појачан број директних летова и увођење нове директне линије.

Туристичка организација Београда ће на овом сајму представити све могућности за путовања у нашу престоницу, смештајне капацитете, новине у овој сезони, туристичке програме, најважније културне догађаје и гастрономску понуду.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Међународни сајам туризма од 23. до 26. фебруара

Следећа вест

Завршни радови у Златиборској улици у Земуну

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *