Нови сајт „Београдских електране” – унапређене услуге за кориснике

Нема коментара Share:

13.02.2023.
У жељи да унапреде комуникацију са корисницима и да информације које потрошачима могу бити потребне учине што доступнијим, „Београдске електране” су израдиле нову веб-презентацију предузећа. Свим корисницима услуга ЈКП-а „Београдске електране”, као и свим заинтересованима доступна је нова, унапређена верзија сајта која ће да им омогући лакши и функционалнији приступ информацијама и услугама предузећа. 

Осим најновијих информација у вези са тренутним кваровима, планираним радовима на топловодној мрежи и саопштења о актуелним дешавањима у предузећу, најважнија новина односи се на корисничке услуге. 

Наиме, на веб-адреси www.beoelektrane.rs, власници стамбених и пословних простора ће путем онлајн формулара на Порталу за кориснике моћи да пријаве кварове на инсталацијама за грејање, упуте рекламације на рачун, као и жалбе и захтеве на одређене услуге предузећа. Такође, корисницима ће ускоро бити омогућен и увид у стање рачуна. Сада је омогућено да са једног места могу да буду преузети сви формулари и обрасци потребни за покретање било које процедуре из домена рада предузећа. 

Посетиоцима сајта ће бити доступни обрасци и процедуре за прикључења на даљински систем грејања, искључења са система, као и прелазак на наплату према потрошњи. 

У оквиру Корисничког сервиса назначен је ценовник услуга, као и одговори на најчешћа питања која се односе на рад и услуге предузећа. 

Портал је прилагођен свим врстама уређаја. ЈКП „Београдске електране” ће и убудуће наставити да унапређују рад, квалитет услуга и однос са корисницима, саопштено је из овог комуналног предузећа.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Потписани уговори за суфинансирање градских гранских спортских савеза

Следећа вест

Нови сајт „Београдских електрана” – унапређене услуге за кориснике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *