Измена јавног превоза због радова у Улици пуковника Миленка Павловића

Нема коментара Share:

22.03.2023.
Током извођења радова на изградњи прикључења Улице нове 47 на Улицу пуковника Миленка Павловића у Батајници доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштио је Секретаријат за јавни превоз.

Радови ће се изводити од 23. до 26. марта на коловозу у Улици пуковника Миленка Павловића, на делу од позиције која се налази око 250 метара после зоне раскрснице са Улицом царице Јелене, следећих 292,45 метара гледано у смеру ка насељу Нова Пазова. 

Деоница ће бити потпуно затворена за саобраћај, због чега ће доћи до промена у раду линија јавног превоза.

Возила са линије 700 ће саобраћати следећом трасом: Батајница (железничка станица) – Матрозова – Царице Јелене – Јована Бранковића – Катице Опачић – окретница „Батајница”, где ће вршити промену смера кретања следећом трасом: Катице Опачић – Јована Бранковића – Саве Гркинића – Војвођанских бригада – Максима Бранковића – Краља Радослава – Војводе Николе Стањевића – „Батајница (железничка станица)”.

Возила са линије 706 и 706Н ће у оба смера саобраћати трасом: Мајора Зорана Радосављевића – Царице Јелене – Матрозова до окретнице „Железничка станица (Батајница)”.

Возила са линије 706Е ће у оба смера саобраћати трасом: Мајора Зорана Радосављевића – Јована Бранковића – Катице Опачић – Новосадска – Пуковника Миленка Павловића и даље редовном трасом.

Привремено се успоставља стајалиште „Батајница (Центар)” за смер према окретници „Батајница” за линије 700 и 706Е.

Возила ће на измењеним деловима траса користити стајалишта „Батајница”, „Далматинских бригада” и „Драге Михајловића”, која у редовном режиму користе линије 706 и 706Н у оба смера, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промена режима рада линија јавног превоза у Младеновцу

Следећа вест

Нови кориснички центар „Водовода”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *