Почасна награда за ТОБ на сајму у Турској

Нема коментара Share:

19.04.2023.
Туристичка организација Београда добила је почасну награду за јубиларни, 10. наступ и запажено учешће на 26. Источно-медитеранском сајму туризма – EMITT 2023, саопштено је из Туристичке организације Београда.

Директор ТОБ-а Миодраг Поповић је рекао да је награда круна досадашње изузетно успешне сарадње која траје десет година.

– Чињеница да је EMITT један од пет најзначајнијих сајмова туризма у свету, ово признање чини још значајнијим – рекао је Поповић.

Туристичка организација Београда је на овогодишњем EMITT-у под својим окриљем окупила бројне излагаче из целе земље, те од 12. до 15. априла промовисала туристичку понуду Београда и Србије. Уз велики број одржаних састанака, договорена је сарадња са бројним партнерима из Турске и других земаља, а постигнута је и значајна пажња интернационалних медија, попут CNN Turkey, Beyaz TV и других.

Туристичка организација Београда је и ранијих година била награђена признањима за најпрофесионалнији штанд и најпословнији наступ на овом сајму.

– Ово је подстрек да наш наступ на сајму у Турској посматрамо као првих десет година, које су до сада уродиле изванредним резултатима – додао је Поповић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радно време „Бувљака” за време Београдског маратона

Следећа вест

„Чистоћа” сутра започиње пролећну акцију сузбијања крпеља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *