Уређење центра Батајнице

Нема коментара Share:

05.07.2023.
Градска општина Земун наставља са уређењем некатегорисаних путева и саобраћајних површина у јавном коришћењу унутар блокова, па су тако почели и радови на уређењу паркинг-простора у Улици пуковника Миленка Павловића у центру Батајнице, саопштавају из ове градске општине.

Радови се изводе на површини од 650 квадрата и подразумевају припрему терена, асфалтирање и обележавање паркинг-места, као и реконструкцију приступне саобраћајнице. Изградња новог паркинга, који је везан за административни центар где су шалтери озакоњења, писарнице, матичне службе, националне службе за запошљавање и ЈП „Пошта Србије”, олакшаће грађанима Батајнице обављање свакодневних послова.

Такође, у Батајници су у току радови на изградњи 750 метара пешачких стаза у Улици краља Стефана Томаша. Изградњом пешачких стаза, грађанима овог дела Батајнице биће олакшано кретање и свакако се подиже ниво безбедности пешака као учесника у саобраћају. 

По завршетку радова, механизација се сели и на друге локације у Батајници где ће се радити на уређењу некатегорисаних путева и пешачких стаза. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Делегација Београда у посети Астани

Следећа вест

Реконструисане улице Радоја Дакића и Милоша Бандића

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *