Пети „Драган Манце куп 2021” у Земуну

Нема коментара Share:

05.04.2021.
У оквиру Међународног дечјег фудбалског фестивала од 18. до 20. јуна у Спортском центру „Партизан – Телеоптик” одржаће се пети „Драган Манце куп 2021” за дечаке узраста од осам до дванаест година, саопштено је из Општине Земун.

Куп ће бити организован под покровитељством Општине Земун.

– Познато је да Општина Земун велику пажњу поклања спорту, те је препознала потребу да подржи ову јединствену манифестацију са највишим стандардима у Европи. Очекујемо велики број екипа из целе Европе. Надам се да ћете прихватити наш позив и да ћемо сви заједно бити поносни што учествујемо у оваквој фудбалској манифестацији – рекао је председник општине Земун Гаврило Ковачевић и позвао екипе да се пријаве за учешће у купу.

Овим турниром организатори желе да одрже сећање на трагично страдалог спортског аса Драгана Манцеа, али и да деци омогуће да се друже и такмиче на највишем нивоу. Значај овог турнира доказују претходне године када се на турнир одазивало и више од 188 екипа из 14 држава.

Више информација о организацији турнира могуће је добити на веб-адреси: www.decijifudbalskifestival.rs и на Фејсбук страни: Dragan Mance Cup.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Двадесети „Трофеј Београда” у синхроном пливању

Следећа вест

„Трофеј Београда 2021” у уметничком клизању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *