Превентивна акција из безбедности саобраћаја

Нема коментара Share:

23.04.2021.
У галеријском простору Канцеларије за младе данас је настављена подела дечјих ауто-седишта коју организује Савет за безбедност саобраћаја на путевима, саопштавају из Градске општине Земун.

Како би се подигао ниво саобраћајне културе грађана Земуна који превозе малишане, заменик председника Скупштине и председник Савета за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Земун Сава Мишковић и начелник Одељења за локалне самоуправе републичке Агенције за безбедност саобраћаја Томислав Петровић са сарадником поделили су 50 дечјих ауто-седишта.

Савет за безбедност саобраћаја на путевима Општине Земун реализује програм под називом „Промоција употребе заштитних система у циљу превентиве у саобраћају” у сарадњи са Удружењем возача „Београд”.

Агенција за безбедност саобраћаја обезбедила је приручнике и компакт-дискове „Заштитите дете у возилу”, који су подељени присутним родитељима.

Градска општина Земун наставља са поделом дечјих ауто-седишта. Родитељи ће попуњавањем формулара, који ће им бити доступан на сајту Општине и у шалтер сали, моћи да обезбеде ауто-седиште за своје дете, најављују из ове градске општине.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: Данас отварамо нову зграду Амбасаде Немачке и настављамо заједничку сарадњу

Следећа вест

Посебни термини за вакцинацију особа са инвалидитетом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *