Радојичић: Одличним резултатом вакцинације Београд сигурним корацима до милионите дозе, али и колективног имунитета

Нема коментара Share:

25.04.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић саопштио је да се процес вакцинације у Београду одвија одлично и да смо надомак милионите дозе у престоници.

– До јуче је у нашем главном граду апликовано 993.314 доза вакцина. Укупно је ревакцинисано 409.470 особа, односно близу 30 одсто пунолетних грађана, док су прву дозу примиле 174.374 особе, односно 12,5 одсто пунолетних грађана. Само јуче је апликовано 8.111 доза вакцина – рекао је градоначелник Радојичић.

Он је подсетио да је укупни број вакцинисаних грађана 583.844 и да се овим резултатом Београд сигурним корацима ближи колективном имунитету.

– Поносан сам на овакве резултате и још једном позивам све суграђане да се вакцинишу, поштују мере и буду солидарни у овој нашој заједничкој борби – истакао је градоначелник.

О динамици вакцинације градоначелник Београда свакодневно обавештава своје суграђане. Грађани Београда се о питањима вакцинације, али и свим осталим темама у вези са функционисањем Града могу обратити градоначелнику Радојичићу путем веб-страница његових друштвених мрежа, и то:

на Фејсбук страници https://www.facebook.com/zoranradojicic.rs

и Инстаграм профилу https://www.instagram.com/zoranradojicic.rs.  

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић: У току је чишћење терена и демонтажа авио-бомбе из Другог светског рата пронађене на Бановом брду

Следећа вест

Подељена бесплатна дечја ауто-седишта у Општини Раковица

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *