Очитавање водомера у Врчину

Нема коментара Share:

04.06.2021.
Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација” очитаваће водомере у суботу и недељу, 5. и 6. јуна, од 9 до 17 часова у насељу Врчин, саопштено је из овог предузећа. 

Из овог предузећа позивају све становнике насеља Врчин, као и власнике викендица да изађу у сусрет читачима „Водовода” и тако помогну да се акција лакше реализује. У случају лоших временских услова, акција ће бити одложена за први наредни период када временски услови буду прихватљиви за очитавање водомера.

„Водовод” апелује на потрошаче да обезбеде приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима…), те да водомерна места буду чиста и доступна.

Такође, капије дворишта или подрума у којима се водомери налазе треба да буду откључане, а возила паркирана ван шахтова јер ће на тај начин допринети ефикасном очитавању водомера.

Сарадњом „Београдског водовода” и корисника услуга унапређује се рад и квалитет пружених услуга. Заједничком акцијом водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени потрошачима. 

За додатне информације потрошачи могу да се обрате Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Припрема трасе за 34. Београдски маратон

Следећа вест

Београд наставља да унапређује положај особа са инвалидитетом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *