Реконструисан крак Улице Вељка Рамадановића на Видиковцу

Нема коментара Share:

07.07.2021.
У Раковици се интензивно наставља асфалтирање улица. Након завршетка више улица у Старој Раковици, асфалтирање улица се наставља у Кнежевцу, затим у насељу Ресник, на Петловом брду и Видиковцу, саопштено је из Општине Раковица.

На Видиковцу је при крају асфалтирање крака Улице Вељка Рамадановића, дужине око 100 метара. Радове на иницијативу Градске општине Раковица изводи ЈКП „Београд-пут”.

У Раковици се асфалтирају и многе друге улице. Јуче су почели радови у Улици др Аћима Медовића у Реснику, као и у делу Улице омладинско шеталиште на Петловом брду (од угла са Улицом Милорада Драшковића до Мраковичке). У обе улице почело је скидање старог асфалта, након чега ће уследити комплетна реконструкција саобраћајница које ће на крају добити нови асфалт.

Неколико дана раније почело је асфалтирање дела Улице првобораца у Кнежевцу. Асфалтира се траса до угла са Улицом 2. септембра, дужине око 300 метара.

Осим Улице првобораца, при крају су радови на асфалтирању Кнежевачке улице са крацима, недавно су завршени радови на асфалтирању делова улица Јанковић Стојана и Стевана Луковића, док су нови асфалт добиле и улице Краљице Јелене, Миле Димић и Вишевачка у Старој Раковици.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Обезбеђење нема право да легитимише путнике, већ само да штити контролоре

Следећа вест

Радојичић: Сузбијамо комарце и превентивно утичемо на њихову бројност

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *