Градоначелник Радојичић: Настављамо братску сарадњу с Бијељином

Нема коментара Share:

03.09.2021.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић састао се данас у Старом двору с градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем.

Градоначелници су у срдачном сусрету разговарали превасходно о темама које се тичу града Бијељине, али је такође значајан део разговора био посвећен начинима на које Град Београд својим саветима и другим видовима помоћи може допринети конкретном унапређењу квалитета живота грађана овог града у Семберији.

– Сусрети са нашом, како сам рекао градоначелнику Петровићу, фамилијом из Републике Српске увек су ми посебно драги. Знам и осећам да они Србију и Београд виде као извор највеће подршке, на који увек могу да рачунају. То се досад потврдило небројено пута, а према најављеним пројектима о којима смо разговарали, јасно је да ће се та подршка и наставити. Градоначелнику Петровићу сам понудио помоћ Града Београда у областима које су од значаја за Бијељину, а то су области дечје заштите, спорта и изградње објеката спортско-образовних установа. Уверен сам да ћемо до следећег сусрета урадити доста тога – рекао је први човек Београда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Радојичић: Унапредићемо мобилност у Београду увођењем јавног превоза на рекама

Следећа вест

Весић: Унапређујемо Комуналну милицију и комунални ред у Београду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *