Весић: Све спремно за „Serbian Open”

Нема коментара Share:

16.04.2022.
Заменик градоначелника Београда Горан Весић обишао је данас, у друштву директора турнира „Serbian Open” Ђорђа Ђоковића Тениски центар „Новак” где су у току  финалне припреме за ATP „Serbian open”.

Весић и Ђоковић су обишли Централни терен турнира, „Player Lounge” просторију, Управну зграду, помоћне терене, простор за гледаоце и друге садржаје који ће од сутра бити на располагању учесницима и постиоцима током трајања турнира.

Заменик градоначелника је истакао да је Београд поносан на свој турнир и нагласио да је овогодишњи тениски турнир шести по реду за који је истакао наду да ће постати традиционалан.

– Наш турнир носи ознаку 250, надам се да ће следеће године имати класу 500 и Београд је чврсто стао из породице Ђоковић у намери овај турнир остане традиционалан. Захвални смо свим организаторима, породици Ђоковић и свима другима који су учествовали у томе да се на обали Дунава направи невероватан тениски спектакл. Ту је простор за навијаче, централни терен за 8.500 гледалаца и можемо рећи да овај турнир по организацији ни по чему не заостаје за највећим тениским турнирима у свету. Са великом радошћу дочекаћемо светске тенисере, наравно Новака Ђоковића и остале наше тенисере и зато позивам све грађане и грађанке Београда да дођу и наредних седам дана подрже Новака  да се врати тамо где припада, односно да буде најбољи светски тенисер. Сигуран сам да ће наша публика бити део тог успеха, да ће подржати све тенисере и тако још једном потврдити да је Београд спортска престоница Европе – казао је Весић.

Директор турнира Serbian Open Ђорђе Ђоковић је нагласио да су радови скоро у потпуности завршени и да је у току још само естетско уређење простора.

– Позивамо публику да дође, продаја иде јако добро и верујем да ово сјајан повод да се поново након две године поново окупимо и уживамо у врхунском спорту. Сви тенисери су стигли и тренирају, обећавамо уживање свима који дођу јер ту су, поред Новака између осталих и Андреј Рубљев, Доминик Тим, Качанов, Лајовић, Ђере, Кецмановић и многи други који гарантују да неће бити лоших мечева – истакао је Ђорђе Ђоковић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у бициклизму у суботу и недељу

Следећа вест

Хуманитарна утакмица за Вукана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *