„Хуман„Трка ослобођења града Београда” мења јавни превоз 16. октобраитарна београдска бициклијада”

Нема коментара Share:

14.10.2022.
Током привременог заузећа коловоза за потребе одржавања манифестације „Трка ослобођења града Београда”, 16. октобра, од 18 часова до 22.30 часова доћи ће до промена у раду линија јавног превоза у улицама Коларчевој, Теразије, Краља Милана (део до Улице кнеза Милоша). 

Како је саопштио Секретаријат за јавни превоз, тролејбуси на линији 29 саобраћаће од терминуса „Медаковић 3” до Трга Славија и носиће ознаку 29Л. Возила са линија 24, 26, 37 и 44, као и минибус линије Е2 у оба смера ће саобраћати улицама Француском, Трг републике, Македонском, Дечанском, Трг Николе Пашића и даље редовном трасом. Аутобуси са линије 27 ће саобраћати Булеваром краља Александра, улицама Трг Николе Пашића, Дечанском, Македонском, Трг републике, односно од Трга републике редовном трасом. Возила са линије 31 ће у оба смера ићи улицама Студентски трг, Васином, Трг републике, Македонском, Дечанском, Булеваром краља Александра, Кнеза Милоша, Немањином, Трг Славија и даље редовном трасом.

Минибус линија Е9 ће у оба смера, уместо преко Теразија, саобраћати од Трга Славија Београдском улицом, Булеваром краља Александра, улицама Трг Николе Пашића, Дечанском, Македонском и даље редовном трасом. Уместо аутобуске линије ЕКО2, привремено се успоставља аутобуска линија ЕКО2Л, која ће саобраћати на релацији Београд на води – Трг Славија.

Возила са линија 24, 26, 37, 44 и Е2 ће у смеру ка Тргу Николе Пашића користити стајалиште „Трг републике” у Македонској, које у редовном режиму користе возила са линија 28 и 41 испред „Дунав осигурања”, прецизирано је у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

06.10.2022.
Асоцијација „Спорт за све”, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину, у недељу, 9. октобра, организује „Хуманитарну београдску бициклијаду”, с почетком у 11 часова.

Траса Бициклијаде биће од СРЦ 25. мај „Милан Гале Мушкатировић” стазом до Каменог града на Ади Циганлији, где ће бити постављене донаторске кутије Удружења „Увек са децом”.

Подршку овој акцији пружају Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, Бициклистички клуб „Авалски соко”, Градски центар за физичку културу, „Capriolo” и „Cargo-partner”, наводи се у саопштењу Секретаријата за спорт и омладину.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда” у ритмичкој гимнастици

Следећа вест

Крос „Дуатлон – Трофеј Београда 2022”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *