Додељени пехари „Земун купа”

Нема коментара Share:

01.08.2023.
У оквиру традиционалног турнира „Земун куп” на спортском терену ОШ „Светозар Милетић” подељени су пехари и награде најбољима у дечјем фудбалу, који су имали прилику да прођу кроз победнички шпалир, саопштено је из Општине Земун.

Фудбал за децу и ове године је окупио велики број екипа, пет категорија дечака и девојчицa рођених од 2012. до 2016. године. Учествовале су 32 екипе које броје више од 150 играча.

– Као покровитељ, Општина Земун је испунила свој задатак у целости. Поносни смо и радосни што су терени школе свакога дана трајања турнира, који је почео 24. јула, препуни деце, младих и родитеља. Сви заједно смо део финалне утакмице и једне посебне атмосфере која нас чини поносним на наше малишане. Ово је место где се дружи и игра добар фудбал. Сигурно ће одавде засјати нека нова спортска звезда, а изнад свега желимо да сви они постану добри људи – рекао је председник Скупштине ГО Земун Мирослав Гајић.

Фудбалски тренер Слободан Милошевић истакао је важност оваквих спортских дружења и захвалио Општини на подршци.

У оквиру пратећег програма одржано је хуманитарно такмичење у шутирању тројки. Укупно 60 такмичарки и такмичара бацало је тројку „За Огњенов први корак”, а симболичну титулу првог бацача „Земун купа” понео је Ђорђе Јанићијевић.

На фудбалском турниру за сениоре такмичe се 24 екипе у намери да поред новчане награде освоје и пехаре. Финалне утакмице заказане су за крај недеље. Циљ турнира је да промовише спорт, рекреацију, здраве стилове живота, али и да кроз хуманитарну делатност помогне младима, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Пети галопски тркачки дан на хиподрому

Следећа вест

Међународно такмичење у кајаку и кануу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *