Услови коришћења

Садржаји сајта www.novidan.rs  у искључивом и потпуном су власништву интернет портала Нови дан. Делови или цео сајт не могу бити копирани, репродуковани, преношени, публиковани или дистрибуирани без претходног писаног одобрења.

Ауторска права

У случају да желите да објавите неки од садржаја са сајта Кима, без обзира о којој се врсти медија ради, обавезно је обезбедити претходно писано одобрење нашег медија. Неовлашћено коришћење сматра се повредом ауторских права и за последицу може имати покретање судског спора.

Коментари корисника

Корисницима сајта који шаљу коментаре путем друштвених мрежа забрањено је:

  • Објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће локалне и/или међународне законе.
  • Објављивање садржаја са говором мржње, расним и националним увредама, претњама, освртом на нечију личност и приватан живот, непристојан речник или било какав незаконит садржај.
  • Објављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима.
  • Објављивање, слање и размена садржаја који су заштићени ауторским правом.
  • Објављивање личних података других посетилаца сајта и корисника.

Без образлагања одлука, задржавамо право да коментаре, које редакција оцени као неумесне, скрати или не објави. Ауторе који су упорни у кршењу ових правила редакција ће пријавити друштвеној мрежи коју користи, у циљу забране или укидања налога. Мишљења аутора коментара и блогова не представљају ставове редакције.

Измене правила употребе

Задржавамо право измене ових правила употребе у било ком тренутку. Корисници су дужни да редовно читају правила употребе, чиме се сматра да су у сваком тренутку упознати с актуелним правилима употребе, те да су их разумели у целости.