Поводом Дана града Бањалуке, градоначелник Радојичић у посети Рeпублици Српској

Нема коментара Share:
Поводом Дана града Бањалуке, градоначелник Радојичић у посети Рeпублици Српској

21.04.2021.
Поводом 22. априла – Дана града Бањалуке, градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић присуствоваће сутра свечаној академији у главном граду Републике Српске. Државну делегацију Србије ће предводити председник Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић и председник Народне скупштине Ивица Дачић.

Градоначелник Београда ће одржати узвратни састанак са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем.

– На дан Светог Саве, 27. јануара ове године био сам домаћин свом колеги, градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу. Тада сам му обећао  узвратну посету и сада то обећање испуњавам. Приликом нашег првог сусрета разговарали смо о бројним начинима на које се наши градови додатно могу повезати, развити досадашњу сарадњу, као и о начинима на које Београд може допринети развоју Бањалуке. Потпуно сам уверен да ћемо овом приликом успети да продубимо разговоре о овим темама и унапред се радујем томе – рекао је Радојичић.

Додао је да Београд види Бањалуку и целу Републику Српску као свог искреног пријатеља, којем је увек спреман да пружи подршку.

– Београд и Бањалука су градови у којима живи исти народ, који ће наставити заједно да гради чврсте мостове и који ће их у будућности још више повезивати – закључио је градоначелник Радојичић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Додела опреме и дезинфекционог материјала

Следећа вест

Весић: Очекујемо да се донесе одлука о потпуном отварању угоститељских објеката

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *