Никодијевић заказао седницу Скупштине града за четвртак, 29. април

Нема коментара Share:

25.04.2021.
Председник Скупштине града Никола Никодијевић заказао је за четвртак, 29. април, у 10 часова 29. седницу Скупштине Града Београда. Седница ће се одржати у сали 1/0 „Делта конгресног центра” (бивши „Сава центар”), улаз из приземља Улице Милентија Поповића, уз поштовање препорука о превентивним мерама Градског завода за јавно здравље Београд у циљу спречавања ширења ковида.

На дневном раду наћи ће се неколико планских аката: Предлог измене и допуне Плана детаљне регулације ширег подручја уз Улицу војводе Степе, општина Вождовац, за Блок 4, између улица Војводе Степе, Борисављевићеве, Пироћанчеве и Боже Јанковића, затим Предлог плана детаљне регулације за део Орловског насеља у Миријеву, општина Звездара, као и Предлог плана детаљне регулације за комплекс „West 65”, општина Нови Београд. Пред одборницима ће се наћи и Одлука о изради измена и допуна Плана детаљне регулације насеља Бањица, комплекс између улица Црнотравске, Булевара Југословенске армије, Беранске, Борске и Каљавог потока, општина Вождовац – I фаза, за део Блока 3. 

Одборници ће се изјашњавати и о Предлогу одлуке о нефактурисању закупнине закупцима који обављају угоститељску делатност у пословном простору на којем је носилац права јавне својине Град Београд, односно на којем Град Београд има посебна својинска овлашћења, и то за мај 2021. године, као и о одлукама о отпису и конверзији потраживања града за Предузеће за водне путеве „Иван Милутиновић” ПИМ а.д. Београд и Графичког предузећа „Компанија Штампарија Борба”. 

Такође, на дневном реду је и Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о такси превозу, затим извештаји о степену реализације програма уређивања и доделе грађевинског земљишта и о раду Градског правобранилаштва Града Београда, оба за период од 1. јануара до 31. децембра 2020. године. Одборници ће гласати и о Предлогу одлуке о спровођењу јавног конкурса за избор директора Јавног комуналног предузећа „Инфостан технологије”.  

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Подељена бесплатна дечја ауто-седишта у Општини Раковица

Следећа вест

Доделом награда завршен овогодишњи „Мартовски фестивал”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *