Измена траса појединих линија јавног превоза

Нема коментара Share:

06.08.2021.
Током одржавања 50. Међународне јуниорске бициклистичке трке „Oлимпијске наде – Трофеј Београда” на простору код „Ушћа”, сутра од 8 до 19.15 часова и прекосутра од 8 до 13.30 часова доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза.

Возила са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ће се уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до Џона Кенедија, у смеру ка Земуну, кретати Булеваром Михајла Пупина и Улицом Џона Кенедија. У супротном смеру, возила наведених линија ће на делу од Улице трешњиног цвета до Бранковог моста саобраћати Улицом трешњиног цвета и Булеваром Михајла Пупина.

Возила са линија 27Е и 35 ће се, у оба смера, уместо Булеваром Николе Тесле и Улицом ушће, кретати Булеваром Михајла Пупина, Милентија Поповића, Владимира Поповића до терминуса „Нови Београд /Блок 20/”. На линији јавног превоза 60Л возила ће у време одржавања манифестације саобраћати измењеном трасом и то у смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)”: Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом, а у повратку возила са ове линије користиће редовну трасу линије 60, односно саобраћаће улицама Сајмиште, Бранков мост и даље редовно. 

Аутобуси ће користити постојећа стајалишта линија ЈГП-а на измењеној траси, наведено је у саопштењу Секретаријата за јавни превоз. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Музеј града Београда имаће савремене услове и адекватну презентацију блага српске престонице

Следећа вест

Бесплатно одношењe кабастог отпада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *