У Херцег Новом представљен систем „Око соколово”

Нема коментара Share:

11.09.2021.
Представници ЈKП „Паркинг сервис” Београд одржали су презентацију система „Око соколово” и решења за његову имплементацију у Скупштини Општине Херцег Нови, саопштено је из овог предузећа.

Директор ЈKП „Паркинг сервис” Андрија Чупковић са најближим сарадницима и представници Секретаријата за послове комуналне милиције приказали су шта све чини овај систем, односно његов хардверски и софтверски део. Презентацији су присуствовали председник општине Херцег Нови Стеван Kатић, директор предузећа „Паркинг сервис” Херцег Нови Миладин Видаковић, припадници Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора, као и службеници Секретаријата за комуналне делатности, екологију и енергетску ефикасност. 

Представници Херцег Новог сазнали су како функционише систем „Око соколово”, када су у питању прописно и непрописно паркирање, и на који начин га користе Kомунална милиција и „Паркинг сервис“ за ефикасније одржавање комуналног реда, као и какве су његове могућности за евидентирање и решавање других комуналних проблема.

Представљена је и апликација „Паркинг сервис”, као саставни део софтверског решења, помоћу које може да се плаћа паркирање. Апликација је компатибилна са плаћањем паркирања путем СМС-а, паркомата и свих других видова плаћања, а путем апликацијемогуће је и директно плаћање платним картицама или средствима из депозита. Предност овог система је бесконтактно плаћање паркирања – у гаражама без инкасаната, а у зонама без контакта са контролорима.

ЈKП „Паркинг сервис” представио је и нови електронски шалтер – eparking.rs, на коме корисници могу да плате све услуге електронским путем.

Имплементација нових функционалности у Херцег Новом у оквиру електронског шалтера омогућиће корисницима да од куће заврше све што је у вези са паркирањем.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Нећемо заборавити донацију трамваја из Базела, настављамо сарадњу са швајцарским фирмама

Следећа вест

Радојичић поводом светског Дана прве помоћи: У фокусу пружање помоћи деци школског узраста

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.