Пријаве за Летњи спортско-образовни камп „Чукарица 2023”

Нема коментара Share:

20.06.2023.
Градска општина Чукарица организује Летњи спортско-образовни камп „Чукарица 2023” на Ади Циганлији.

Право пријаве имају деца узраста од 10 до 12 година са територије општине Чукарица. Деца ће имати прилику да се друже и учествују у спортско-рекреативним и едукативним активностима током целодневног боравка у кампу на Ади Циганлији. Малишанима је обезбеђено све што је неопходно за безбедан боравак у природи.

Родитељи могу пријавити учешће деце у кампу до петка, 30. јуна, односно до попуне капацитета. Попуњену пријаву и потписану сагласност са прилозима (извод из матичне књиге рођених за дете и фотокопију личне карте родитеља/подносиоца захтева) потребно је поднети на писарници Градске општине Чукарица (Шумадијски трг 2).

Утисци малишана и родитеља, свих претходних година, додатна су мотивација за организацију овогодишњег кампа. Летњи спортско-образовни камп претходних година пружио је могућност малишанима да се баве спортским вештинама, веслањем, пливањем, мачевањем и играма на спортском полигону. Такође, имали су прилику да науче да се сналазе у природи, постављају шатор, те да науче основе грчког језика. Оно што је можда и најважније, јесте да дружењем имају прилику за стицање нових пријатеља.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић: Бесплатан енглески језик за предшколце и постављање пречишћивача ваздуха у све вртиће, основне и средње школе

Следећа вест

Општина Младеновац покренула акцију „Ђачко паркинг-место”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *