Градоначелник Шапић: Најстроже казнити одговорне за нападе на комуналну милицајку и возача аутобуса

Нема коментара Share:
Градоначелник Шапић: Најстроже казнити одговорне за нападе на комуналну милицајку и возача аутобуса

16.07.2023.
Градоначелник Београда Александар Шапић најстроже је осудио нападе који су се ноћас догодили у Београду – напад на припадницу Комуналне милиције у Миријеву, као и напад на возача аутобуса у Сремчици.

– Очекујем да ће полиција и тужилаштво реаговати поводом напада на службено лице, комуналну милицајку, која је ноћас била на дужности и обављала свој посао, те да ће починиоца најстроже казнити. Сматрам да строго треба казнити и одговорне за ноћашњи напад на возача аутобуса 511 у Сремчици којим се угрожава како његова тако и безбедност свих путника на поменутој линији – изјавио је градоначелник Шапић.

Комунална милицајка која је нападнута повређена је синоћ у Београду. Напад се десио у насељу Миријево, у Улици 16. октобра, када је покушавала да раздвоји двојицу који су се свађали у саобраћају. Један од њих, који јој је нанео повреде, приведен је у полицијску станицу где је анализом констатовано да има 2,2 промила алкохола у крви. Припадница Комуналне милиције је превезена у Ургентни центар где је збринута, а од последице јаког ударца задобила је хематом у пределу главе и врата.

Возача аутобуса на линији 511 напао је пијани путник синоћ око 2 часа ујутру у Улици Стевана Филиповића у Сремчици. Починилац је приведен, а возач превезен у Ургентни центар где су му констатоване лакше телесне повреде.

Извор текста и фотографије:http://beograd.rs

Претходна вест

„Чистоћа” и сутра наставља третман сузбијања комараца

Следећа вест

Умањење рачуна за електричну енергију за енергетски угроженог купца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *