Дводневна трибина са управницима стамбених заједница у Општини Земун

Нема коментара Share:

27.07.2023.
Градска општина Земун организовала је дводневну трибину са управницима стамбених заједница, челницима Града Београда и јавних комуналних предузећа, саопштили су данас из те општине. 

Председник општине Гаврило Ковачевић и председник Скупштине општине Земун Мирослав Гајић истакли су да је циљ трибине да се убрзају захтеви који су покренути. Захтеви се односе, како се наводи, на организовано одражавање зграда, уређење заједничких простора, унутарблоковских површина, дворишних атријума, паркинга и прилаза зградама.

Ковачевић се осврнуо на радове који су после деценија застоја покренути у центру Земуна. Од изградње канализационе мреже у зони „Старо језгро Земуна”, у дужини од 6,6 километара, преко реконструкције Улице кеј ослобођења, изградње прве подземне гараже у Земуну испред хале „Пинки” до захтевних радова на реконструкцији Главне улице који су у току.

Гајић је позвао представнике стамбених заједница у Земуну да сугестије и иницијативе за уређење и унапређење животног простора упућују овој општини на мејл: stambene.zajednice@zemun.rs.

Управницима стамбених заједница на конкретна питања одговарали су главни урбаниста Града Београда Марко Стојчић и директори јавних комуналних предузећа – Бојан Станојевић („Зеленило – Београд”), Марко Попадић („Градска чистоћа”), Радомир Вујадин („Београдски водовод и канализација”), Александар Цинцар Попоски („Јавно осветљење”) и Александар Јакшић („Градско стамбено”), истиче се у саопштењу.  

Извор текста и фотографије: http://www.beograd.rs

Претходна вест

Насеље Галеника без испоруке потрошне топле воде

Следећа вест

„Чистоћа” сутра наставља третман сузбијања комараца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *