Текуће одржавање подова у подземним гаражама

Нема коментара Share:

02.08.2023.
У оквиру текућег одржавања гаража „Пионирски парк” и „Вуков споменик”, од петка, 4. августа до недеље, 6. августа изводиће се радови на санацији подова, саопштили су из Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис”.

Радови ће обухватити уклањање површинског слоја подних облога, након чега ће бити стављен нови полиуретански премаз отпоран на хабање.

Због мањег броја возила у Београду, ЈКП „Паркинг сервис” користи сезону летњих одмора за неопходне грађевинске радове на паркинг-објектима. Након завршене санације подних облога у гаражи „Зелени венац”, предстојећег викенда планирани су исти радови и у подземним гаражама „Пионирски парк” и „Вуков споменик”. 

Током извођења радова, гараже ће радити у уобичајеном режиму. Радно време гаража се неће мењати, корисницима ће бити доступне 24 сата дневно, али ће капацитет бити делимично редукован. У гаражи „Вуков споменик” капацитет од 119 паркинг-места биће умањен за 28, а у гаражи „Пионирски парк” за 15, од укупно 459.

Из овог комуналног предузећа позивају кориснике да расположивост слободних капацитета у свим објектима којима управља ЈКП „Паркинг сервис” провере на мобилној апликацији или на сајту www.parking-servis.co.rs, као и на више од 400 информационих табли на улицама Београда.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Због радова на водоводној мрежи без воде поједини делови општина Земун и Барајево

Следећа вест

Промена извођача на музичком догађају „Belgrade youth fest”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *