Измене на линијама јавног превоза током манифестације „Награда Београда – Меморијал Мирко Бутулија”

Нема коментара Share:

01.09.2023.
За време одржавања манифестације „Награда Београда – Меморијал Мирко Бутулија” код Пословног центра „Ушће”, овог викенда доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, од суботе у поноћ до недеље до 22 сата. 

Током манифестације, за саобраћај ће бити затворен Булевар Николе Тесле (део између Булевара Михајла Пупина и Улице трешњиног цвета), затим Улица ушће (поред Бранковог моста), Улица ушће (поред Музеја савремене уметности) и Улица ушће (поред Парка пријатељства), због чега ће се возила ЈГП-а кретати измењеном трасом, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз. 

Како се прецизира, возила са линија 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у наведеном периоду кретати, уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до Улице трешњиног цвета – у оба смера, Булеваром Михајла Пупина и Улицом трешњиног цвета и даље редовним трасама.

Такође, возила са линија 27Е и 35 ће се кретати у оба смера, уместо Булеваром Николе Тесле и Улицом ушће, Булеваром Михајла Пупина, улицама Милентија Поповића и Владимира Поповића до терминуса „Нови Београд – Блок 20”. Линијa 60Л ће у време одржавања манифестације саобраћати трасом у смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)”: Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом, док ће се у повратку користити редовна траса. 

Аутобуси ће користити постојећа стајалишта линија ЈГП-а на измењеној траси, наводи се у саопштењу. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

О безбедности деце у саобраћају водити рачуна свакодневно јер сваки дан је 1. септембар

Следећа вест

Градоначелник Београда Александар Шапић: Моја политика је брига о људима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *