ЈКП „Београдске пијаце” почело са применом смањења цена за 15 одсто

Нема коментара Share:

01.11.2023.
Смањење цена свих пијачних услуга покренуто је на иницијативу председника Привременог органа града Београда, Александра Шапића, а у сарадњи са Јавним комуналним предузећем „Београдске пијаце” и Удружењем пијачних продаваца „Опстанак”, саопштено је из ЈКП-а „Београдске пијаце”.

Град Београд и ЈКП „Београдске пијаце” на овај начин дају директну могућност свим закупцима да контролишу цене својих производа, што је уједно и препорука, како би цене намирница биле повољније и приступачније. Закупци би имали бољу конкурентност на тржишту, а купци би били задовољнији приликом свакодневне набавке свежих домаћих производа.

Смањење цена свих пијачних услуга представља економску подршку трговцима и пољопривредним произвођачима. Стратегија града Београда и ЈКП-а „Београдске пијаце” и убудуће ће бити усмерена ка унапређењу услова продаје и куповине, а прилагођена интересима и потребама закупаца и грађана.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одржана прва седница Градске изборне комисије

Следећа вест

Шапић: До средине новембра у свим београдским вртићима, државним и приватним, очекујемо да крену бесплатни часови енглеског језика за предшколце

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *