Промоција це-деа са песмама са „Дечјег београдског пролећа”

Нема коментара Share:

16.11.2023.
Нови музички це-де „Бранко Коцкица и Дечји културни центар Београд” представљен је данас у Дечјем културном центру Београд најмлађој публици и њиховим родитељима и васпитачима уз музику, песму, смех и разговор.

Нови компакт-диск, настао у продукцији ДКЦБ-а, поклон је деци из Србије, региона и дијаспоре, која могу бесплатно преко сајта Дечјег културног центра Београд да слушају песме са фестивала „Дечје београдско пролеће”, које је од 2016. до 2023. године певао Бранко Коцкица на овом значајном фестивалу. С друге стране, нови це-де представља захвалност Дечјег културног центра Београд чувеном Бранку Коцкици уз чију музику, телевизијски културно-образовни програм и позоришне представе су одрастале многе генерације.

Домаћин програма био је Пеђолино који је зналачки и искусно разговарао са малишанима у публици и представио им најновије музичко издање Дечјег културног центра Београд, причајући са Бранком Коцкицом, Мирјаном Булатовић, писцем многобројних Бранкових песама и сонгова, као и Леонтином Вукомановић, уредницом фестивала „Дечје београдско пролеће”.

Промоцију диска, на којем се налазе песме „Заклео се бумбар”, „Бранко Мексиканац”, „Пица или гибаница”, „Смејте се” и „Морске кројачице” увеличао је Хор Дечјег културног центра Београд под диригентском палицом мр Невене Ивановић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Традиционална трка око Савског језера у суботу

Следећа вест

„Караван зимнице” и овог викенда на пијаци „Стари Меркатор”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *