Новогодишњи пакетићи за сву децу са Савског венца

Нема коментара Share:

17.11.2023.
Градска општина Савски венац обезбедила је новогодишње пакетиће за сву децу са пребивалиштем на територији општине, узраста до 12 година, саопштено је из ове општине. 

Председник општине Милош Видовић позвао је родитеље да преузму ваучере за малишане због доделе пакетића, али и да би се информисали о бесплатним програмима које организује ова општина и своју децу укључили у жељене активности.

– Мислимо на наше најмлађе суграђане и трудимо се да им омогућимо што више бесплатних програма и садржаја. У Општини смо отворили и посебни шалтер који је на услузи родитељима за преузимање ваучера за пакетиће, бесплатних улазница за представе у Театру „Змај”, као и за пружање информација о свим бесплатним програмима које организујемо за децу и младе са Савског венца – рекао је Видовић. 

Како је навео, реч је о 20 едукативних, спортских и уметничких програма, посебно осмишљених и намењених деци различитог узраста, али и младима са Савског венца који имају могућност да унапреде своја знања и вештине похађајући школу страних језика и остале бесплатне програме у организацији ове општине.

Ваучере за доделу новогодишњих пакетића родитељи могу преузети до 15. децембра на инфо-пулту у згради Општине Савски венац (Кнеза Милоша 69), четвртком од 7.30 до 20 часова, а осталим радним данима до 15.30 часова. Приликом преузимања ваучера потребно је дати на увид очитану личну карту родитеља и здравствену или ђачку књижицу детета. 

Подела пакетића биће уприличена 1. јануара 2024. на новогодишњој манифестацији „Парк отвореног срца”, коју Општина традиционално организује на платоу испред Музеја Југославије.

Информације о пријавама за новогодишње пакетиће и бесплатне програме могу се добити и на број телефона 011/2061-861, радним данима од 7.30 до 15.30 часова.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Позив добровољним даваоцима крви

Следећа вест

Традиционална трка око Савског језера у суботу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *