Без воде деo општине Раковица због радова „ЕПС Дистрибуција”

Нема коментара Share:

04.12.2023.
Због радова „ЕПС Дистрибуција” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом више објеката београдског водоводног система на општини Раковица, у уторак, 5. децембра, од 8.30 до 15 часова без воде ће остати потрошачи у насељу Ресник у следећим улицама: Едварда Грига, Јелезовачкој, Милене Павловић Барили и делу Подавалске.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. Молe се потрошачи да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800/11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs, наводи се у саопштењу ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

04.12.2023.Секретаријат за заштиту животне средине издваја финансијска средства за финансирање програма управљача заштићеног подручја „Бајфордова шума”, саопштено је из овог ресорног секретаријата.

Следећа вест

Шапић: Вишњичка бања добија вртић, основну школу, а проширењем Сланачког пута омогућава се добра саобраћајна веза са центром града

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *