Сарадња туристичких организација Београда и Будве

Нема коментара Share:

12.06.2024.
Директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић и Немања Куљача, директор Туристичке организације општине Будва, састали су се у Београду поводом представљања туристичких понуда Будве и Београда за актуелну сезону, саопштено је из Туристичке организације Београда.

Протоколом о сарадњи између две најзначајније локалне туристичке организације у региону, потписаног 2022. године, озваничена је дугогодишња пријатељска и пословна сарадња. Директор ТО Београда Миодраг Поповић изразио је задовољство професионалним односима два града, једнако атрактивних на туристичкој мапи луксузних дестинација током целе године.

У духу будванског слогана „Путујте код својих”, Поповић је позвао Београђане да свој одмор током 2024. године проведу на црногорској обали где их, како је казао, „чека незаборавно плесно лето”, алудирајући на Јадрански фестивал игре који је у току. Додао је да је Београђанима и ове године Будва на врху листе када је у питању одабир дестинације за летњи одмор, а радо јој се враћамо и током целе године.

У сусрет 19. Београдском карневалу бродова, који се одржава 15. јуна на Савској променади, директор ТО Будве позвао је грађане Будве и Црне Горе свих генерација да уз традиционалну карневалску поворку окићених пловила, дефиле Полицијског оркестра и мажореткиња из Беле Цркве, као и песме Дечјег хора „Чаролија” испрате овај карневал, којим се завршава двомесечна манифестација „Дани породице”, те да садржајан викенд проведу у једном од најлепших градова Европе.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Трећи тркачки дан у сезони 2024 на београдском хиподрому

Следећа вест

Предстојећи викенд у знаку „Драган Манце купа”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *