Реконструкција улица на Чукарици

Нема коментара Share:

13.07.2024.
У насељу Железник завршена је санација још две саобраћајнице. Реч је о Титовој улици, у којој је санирано 500 метара коловоза, и Булевару младих, где је извршена рехабилитација коловоза у дужини од 350 метара.

Радове су обишли председник градске општине Чукарица Никола Аритоновић и члан Општинског већа Чедомир Совтић.

– Са поменутих саобраћајница скинут је дотрајали слој асфалта, поправљени су шахтови и коловозне конструкције на местима где је то било потребно, након чега су улице пресвучене новим слојем асфалта – рекао је Аритоновић, истичући да је вредност радова, чији је инвеститор ЈП „Путеви Београда”, а извођач ЈКП „Београд-пут”, у Титовој улици око 12,5 милиона динара, а у Булевару младих око седам милиона динара.

Аритоновић је подсетио да су недавно у овом делу насеља Железник саниране неке од најфреквентнијих улица. У питању су улице Радних акција и Авалска, којом пролази више линија градског превоза и која повезује Железник са Ибарском магистралом.

– На иницијативу грађана Железника, Општина Чукарица је недавно завршила поправку пешачке стазе која води до Дома здравља у овом чукаричком насељу, чиме је омогућен бољи и безбеднији прилаз овој здравственој установи – додао је Аритоновић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Чистоћа” наставља сузбијање комараца са воде и земље

Следећа вест

Градоначелник Шапић потписао Споразум о сарадњи Београда и Каира

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *