Радови у Булевару Зорана Ђинђића мењају режим рада линија јавног превоза

Нема коментара Share:

24.07.2024.
Током извођења радова на редовном одржавању у Булевару Зорана Ђинђића, на делу од Булевара уметности до Улице шпанских бораца, од 25. јула до 1. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови подразумевају затварање десне коловозне траке Булевара Зорана Ђинђића, на делу од зоне раскрснице са Булеваром уметности до зоне раскрснице са Улицом шпанских бораца, гледано у смеру ка граду. 

Због предметних радова мења се режим рада линија јавног превоза на следећи начин:

– возила са линије 17 ће у смеру ка Коњарнику саобраћати трасом: Омладинских бригада – Булевар Арсенија Чарнојевића и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом;

– возила са линије 68 ће у смеру ка Зеленом венцу саобраћати трасом: Булевар Зорана Ђинђића – Булевар уметности – Булевар Михајла Пупина – Шпанских бораца – Булевар Зорана Ђинђића – Милентија Поповића и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом;

– возила са линија 70, 74 и АДА5 ће у смеру ка Коњарнику саобраћати трасом: Булевар Зорана Ђинђића – Омладинских бригада – Булевар Арсенија Чарнојевића и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовним трасама.

На измењеном делу траса возила ће користити постојећа стајалишта јавног превоза, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Ауто-седишта за најмлађе Земунке и Земунце

Следећа вест

Промена режима рада линија 52, 53, 56 и 56Л током радова на окретници „Зелени венац”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *