Измена линије 612

Нема коментара Share:

06.09.2024.
Током извођења радова у десној коловозној траци дуж Булевара Зорана Ђинђића, ГО Нови Београд, у делу од Улице омладинских бригада ка Народних хероја доћи ће до промене у раду линије јавног превоза 612, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови се изводе у крајњој десној саобраћајној траци у Булевару Зорана Ђинђића, у дужини од 380 метара, од 8. до 27. септембра. За то време биће онемогућено скретање удесно из Улице омладинских бригада у Булевар Зорана Ђинђића (из смера Париске комуне), па ће возила на линији 612 у смеру ка насељу Нова Галеника саобраћати следећом трасом: Булевар Михајла Пупина – Париске комуне – Народних хероја – Булевар Зорана Ђинђића и даље редовном трасом. У смеру ка терминусу „Нови Београд /Павиљони/” саобраћаће редовном трасом (такође, у оба смера, у функцији радова у Улици Момчила Радивојевића у насељу Нова Галеника).

Привремено се за ову линију укида стајалиште „ГО Нови Београд” (#404) у Улици омладинских бригада, за смер ка насељу Нова Галеника.

На измењеном делу трасе возила ће користити постојећа стајалишта јавног градског превоза.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Отказана манифестација „Бум маркет” на пијаци „Земун”

Следећа вест

Шапић обишао завршне радове пред отварање Централне аутобуске станице: До краја септембра, како је и раније обећано, овде ће бити пребачен сав међуградски аутобуски саобраћај

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *