Измена режима рада линија јавног превоза током радова у Улици Салвадора Аљендеа

Нема коментара Share:

12.09.2024.
Током извођења радова на редовном одржавању у Улици Салвадора Аљендеа у општини Палилула, на делу између раскрснице са Улицом хусинских рудара до ТЦ „Карабурма”, од 13. до 24. септембра мења се режим рада возила на линијама ЈГП-а, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

Возила са линија 16, 23 и 25 ће саобраћати на скраћеним трасама до старе аутобуске окретнице „Карабурма” (стајалиште „Хусинских рудара”).

Са ноћне линије 32Н, возила ће у смеру ка Вишњици саобраћати до старе аутобуске окретнице „Карабурма” (стајалиште „Хусинских рудара”), где ће вршити промену смера кретања и саобраћати улицама Маријане Грегоран, Војводе Мицка Крстића, Вишњичком и даље редовном трасом, док ће у смеру ка Тргу републике саобраћати Вишњичком улицом, Војводе Мицка Крстића, Маријане Грегоран до старе аутобуске окретнице „Карабурма” и назад улицама Маријане Грегоран, Војводе Мицка Крстића, Вишњичком и даље редовном трасом.

Привремено се укидају стајалишта за линије 16, 23, 25 и 32Н у оба смера: „Салвадора Аљендеа” и терминус „Карабурма 2”. 

На измењеном делу траса, возила ће користити постојећа стајалишта ЈГП-а.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Мења се режим рада линија јавног превоза због Промоције кадета Војне академије и Медицинског факултета Војномедицинске академије

Следећа вест

Седница Скупштине града у понедељак, 16. септембра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *