Промена линија јавног превоза током друге фазе радова у Савској

Нема коментара Share:

05.10.2024.
Током извођења друге фазе радова на реконструкцији трамвајске пруге и контактне мреже у Савској (деоница од Савског трга до моста Газела), од сутра до 1. новембра доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

Трамвајска линија 11 ће и даље у оба смера саобраћати на траси: Карађорђева – Земунски пут – Стари савски мост – Милентија Поповића – Булевар Милутина Миланковића – Антифашистичке борбе – Јурија Гагарина и даље редовно. Трамвајска линија 12 ће и даље у оба смера саобраћати следећом трасом: Немањина – Карађорђева – Земунски пут – Стари савски мост – Милентија Поповића – Булевар Милутина Миланковића – Ђорђа Станојевића – Булевар хероја са Кошара – Мост на Ади – саобраћајница поред хиподрома – Владимира Радовановића – Пожешка – Баново брдо.

Аутобуска линија 36 ће и даље у смеру ка Газели саобраћати трасом: Немањина – Балканска – Гаврила Принципа – Михаила Богићевића – Карађорђева –  Земунски пут – Булевар Вудроа Вилсона – Николаја Кравцова – Савска и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовно. Аутобуске линије 51, 511 и 601 ће и даље у смеру ка Газели саобраћати од терминуса „Београд на води” Булеваром Вудроа Вилсона, улицама Николаја Кравцова, Савском и даље редовно, док ће у смеру ка граду саобраћати редовно. Аутобуске линије 52, 53, 56, 56Л и 51Н ће у смеру ка Зеленом венцу саобраћати Булеваром војводе Мишића, улицама Савском, Милоша Поцерца, Сарајевском и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Возила ће на измењеним деловима траса користити постојећа стајалишта, а линије 52, 53, 56, 56Л и 51Н и привремено стајалиште у Савској улици, 20 метара испред зоне раскрснице са Улицом Милоша Поцерца (гледано у смеру ка Савском тргу), односно испред кућног броја 19.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Стартовао пројекат „Ко рециклира – будућност бира” у ОШ „Станко Марић”

Следећа вест

Пчеларска изложба у Батајници

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *