Редовно испирање водоводне мреже и радови на водоводној мрежи

Нема коментара Share:

16.09.2022.
Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Савски венац, од понедељка, 19. септембра, до суботе 24. септембра. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће поједини потрошачи и то:

19/20. септембар – у улицама Херцеговачкој, Карађорђевoj, Гаврила Принципа, Балканској, Адрмирала Гепрата, Савској и Сарајевској (с припадајућом мрежом бочних улица);

20/21. септембар – у улицама Кнеза Милоша, Немањиној, Ресавској и Светозара Марковића, као и делу рејона оивиченог улицама Кнеза Милоша, Масариковом, Краља Милана, Булеваром ослобођења и ауто-путем; 

21/22. септембар – у рејону оивиченом делом ауто-пута, Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, као и улицама Незнаног јунака, Бањичким венцем и Љутице Богдана;

22/23. септембар – у Булевару војводе Мишића, улицама Васе Пелагића и Сање Живановић, у насељу Сењак, као и деловима насеља Топчидерско брдо и Дедиње, оивиченим улицама Ужичком, Теодора Драјзера и Булеваром војводе Путника;

23/24. септембар – у делу рејона оивиченог Булеваром кнеза Александра Карађорђевића и улицама Михаила Аврамовића, Краљице Ане, Црнотравском и Незнаног јунака; као и потез од Булевара патријарха Павла до Гардијске и Топчидерске улице.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

„Београдски водовод и канализација” захваљује грађанима на стрпљењу и разумевању. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.

Из овог предузећа најављују и да су у уторак, 20. септембра, планирани радови на водоводној мрежи на општини Барајево. Због тих радова од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у насељу Гунцати.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће. Све додатне информације потрошачи могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нови контејнери у општини Стари град

Следећа вест

Измене на линији 522 у Железнику

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *