„Базар на Врачару” од 16. до 18. јуна

Нема коментара Share:

15.06.2023.
Традиционална манифестација „Базар на Врачару” биће одржана од 16. до 18. јуна на платоу код Каленић пијаце, саопштили су данас из Општине Врачар.

Тргови су увек били омиљено место сусрета и окупљања. Тим поводом Градска општина Врачар, у сарадњи са Новосадским ноћним базаром, традиционално организује ‘Базар на Врачару’, као место окупљања, дружења, искреног разговора и уживања у храни”, наводи се у саопштењу.

Посетиоци ће од 10 до 18 часова моћи да уживају богатом асортиману излагача.

„Са жељом да промовишемо различитост међу децом, овога пута је гост манифестације Удружење ‘Деца без граница’, које се бави разменом искустава родитеља деце са развојним поремећајима и остваривањем њихових пуних потенцијала. Током трајања манифестације излагачи ће представити своје гастрономске специјалитете и уметничке радове. Посетиоци ће бити у прилици да изаберу уникатне украсне и употребне рукотворине, природну козметику, разноврсне пчеларске производе, слатке и слане ђаконије. Позивамо вас да посетите ‘Базар на Врачару’ и да се дружимо уз музику и одлично расположење”, наведено је у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Чистоћа” данас наставља акцију сузбијања крпеља

Следећа вест

Екипе „Градске чистоће” спроводе данас акцију сузбијања крпеља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *