Без воде потрошачи у насељу Раковица село и Улици Зарије Вујошевића на Новом Београду

Нема коментара Share:

26.07.2023.
Из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација” су саопштили да ће њихове екипе сутра од 8.30 до 18 часова изводити радове на водоводној мрежи на општини Вождовац.

У том периоду без воде ће остати потрошачи у насељу Раковица село, и то у Булевару ЈНА (од Јована Миловановића до Булевара патријарха Германа), Булевару патријарха Германа (од Булевара ЈНА до Земљорадничке), Јована Миловановића, Исидора Бајића, Богдана Болте, Милоша Милошевића, Лојзе Долинара, Велибора Глигорића и Перице Ивановића.

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Нови Београд, истог дана од 9 до 22 часа воду неће имати ни потрошачи у Улици Владимира Поповића, бројеви 8, 8а и 6а, и у Улици Зарије Вујошевића. 

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800-11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, као и на веб-адреси www.bvk.rs. 

Извор текста и фотографије:

Претходна вест

„Београдски ноћни маркет” на пијаци „Ђерам”

Следећа вест

Великим ангажовањем екипа „Водовода” санирају се последице невремена на београдски водоводни систем

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *