У Булевару војводе Мишића и Пожешкој измењен режим рада линија јавног превоза

Нема коментара Share:

04.08.2023.
Током извођења радова на рехабилитацији дилатационих спојница у Булевару војводе Мишића и Пожешкој, у ноћи између 5. и 6. августа, субота на недељу, од 22 до 6 часова доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

Радови се изводе на десној страни коловоза у Пожешкој (смер ка Бановом брду), на позицији која се налази непосредно после саобраћајне траке за искључење из Булевара војводе Мишића у Пожешку. Током извођења радова доћи ће до заузећа десне саобраћајне траке, у дужини од 35 метара гледано у смеру ка Бановом брду, при чему ће бити онемогућено десно скретање из Булевара војводе Мишића према Бановом брду због чега ће доћи до промена у раду линија јавног превоза. 

Возила са линија 23, 37, 51, 52, 53, 58, 85, 88, 560Е, 37Н, 51Н и 56Н у смеру ка Бановом брду ће се кретати Булеваром војводе Мишића, Улицом Теодора Драјзера, Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, кружним током код КБЦ „Драгиша Мишовић”, где ће мењати смер кретања, а затим ићи Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, Улицом Теодора Драјзера, Булеваром војводе Мишића, Пожешком и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Обележен Дан општине Младеновац

Следећа вест

Током викенда бесплатно одношење кабастог и електронског отпада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *