Позив добровољним даваоцима крви

Нема коментара Share:

23.10.2023.
Институт за трансфузију крви Србије, који се налази у Светог Саве 39, позива грађана да и током ове недеље дају крв, што се може учинити у овој установи радним данима од 7 до 19 и суботом од 8 до 15 сати. Акције ће се организовати и на терену.

Сутра ће се трансфузиолошки аутобус налазити испред „Indotek Group Green Heart” у Новом Београду од 12 до 16 сати. У среду, 25. октобра, позиву се одазива Општина Гроцка, у којој ће крв моћи да се да од 9 до 14 часова, као и Библиотека „Деспот Стефан Лазаревић” у Младеновцу од 10 до 16 сати. 

У четвртак, 26. октобра, од 11 до 15 сати у акцији ће учествовати Градска општина Нови Београд од 11 до 15 сати, затим Девета београдска гимназија „Михаило Петровић Алас” од 13 до 18 часова и Црвени крст Обреновца од 9 до 14 сати. У петак, 27. октобра, од 9 до 14 часова трансфузиолошки аутобус ће се налазити на Чукарици испред Дома здравља у Пожешкој. 

У суботу, 28. октобра, од 11 до 16 часова крв ће моћи да се да у аутобусима испред „Ритејл парка” у Борчи и од 9 до 14 часова испред Цркве Светог преображења Господњег на Видиковцу. 

„Сачувајте своје здравље и помозите другима да оздраве. Дајте крв”, поручили су из Института. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Акција репрограма дуга за кориснике комуналних услуга

Следећа вест

Откривен споменик генералу Божидару Јанковићу у Карађорђевом парку

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *