Већи број грађана заинтересован за репрограм дуга

Нема коментара Share:

17.11.2023.
Од почетка новембра корисници у већем броју долазе на шалтере Јавног комуналног предузећа „Инфостан технологија” имајући на уму да је на снази акција репрограма дуга. Многи грађани заинтересовани су да своја заостала дуговања репрограмирају по најповољнијим условима, на више месечних рата, уз отпис камате и умањење главног дуга. Посебне погодности за репрограмирање обезбеђене су за кориснике социјалних давања и пензионере.

Запослени у свим експозитурама и у дирекцији предузећа у сваком тренутку су на услузи корисницима. Грађани долазе на шалтере предузећа и због октобарског рачуна обједињене наплате. Изашло се у сусрет корисницима и продужен је рок за коришћење попуста на октобарске рачуне до четвртка, 30. новембра, како би све редовне платише стигле на време да плате рачуне са обрачунатим попустима.

Обезбеђено је и да рачуне обједињене наплате грађани могу да плате без трошкова провизије у свим експозитурама. Мобилна апликација и портал е.Сандуче доступна је за електронско преузимање и плаћање рачуна, само једним кликом бројним платним картицама, без одласка на шалтере платних институција.

Позивају се корисници да посете било коју од једанаест експозитура широм Београда или зграду дирекције, где могу да се информишу и закључе уговор о репрограму дуга. Све неопходне информације о условима репрограма и својим месечним рачунима грађани могу добити путем Сервисног центра града 11-0-11, позивом експозитура, путем имејла infostan@infostan.rs, као и на сајту предузећа https://infostan.rs/.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Александар Шапић обишао обновљено спомен-обележје Ђоки Вјештици на истоименом платоу

Следећа вест

Позив добровољним даваоцима крви

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *