Без воде делови општине Палилула

Нема коментара Share:

05.09.2024.
Због радова „ЕПС Дистрибуције” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом више објеката београдског водоводног система на општини Палилула, у петак, 6. септембра, од 8.30 до 20 часова без воде ће остати потрошачи у насељима Сланци, Велико Село, Лешће и Санивил, саопштавају из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе. За најнужније потребе за пијаћом водом биће обезбеђене ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800/110-011 за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs, наводи се у саопштењу „Београдског водовода и канализације”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић обишао завршне радове пред отварање Централне аутобуске станице: До краја септембра, како је и раније обећано, овде ће бити пребачен сав међуградски аутобуски саобраћај

Следећа вест

Одржана „Рибијада” у Батајници

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *