Нова сезона „Каравана зимнице” почиње овог викенда на пијаци „Ђерам”

Нема коментара Share:

11.10.2024.
Tоком предстојећег викенда, на пијаци „Ђерам” биће одржан „Караван зимнице” којим ЈКП „Београдске пијаце” отпочиње десету, јубиларну сезону. Пијаца „Ђерам” биће као и увек место за набавку свежих и квалитетних намирница, али и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.  

Пољопривредни произвођачи из читаве Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних салата, компота, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу који се могу наћи само на београдским пијацама. 

Организацијом „Каравана зимнице”, ово комунално предузеће показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа. ЈКП „Београдске пијаце”, у сарадњи са члановима удружења „Наше руке”, сутра с почетком у 10 часова организоваће за најмлађе посетиоце бесплатне радионице где ће малишани имати прилику да се опрoбају у oпанчарству, калиграфији, везу и грнчарству. У оквиру ових радионица, представнице удружења „Фрушкогорке” организоваће радионице за израду медењака за најмлађе посетиоце.

Манифестација је бесплатна и траје од 9 до 16 часова. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Основна школа „Владислав Петковић Дис” добила рециклажне сетове и канте

Следећа вест

Измена линија јавног превоза током извођења радова на рехабилитацији окретнице „Миријево 3”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *