Интерактивни панел ТОБ-а на реконструисаном Савском тргу

Нема коментара Share:

На управо реконструисаном Савском тргу, који са новим спомеником Стефану Немањи и реновираном железничком станицом чини нову амбијенталну целину у центру Београда, Туристичка организација Београда је поставила интерактивни панел на ком ће будући гости наше престонице моћи да се информишу о туристичкој понуди града.  

– Савски трг тренутно представља најважнију амбијенталну целину Београда, која се састоји од новог споменика Стефану Немањи, реновиране железничке станице претворене у музеј, који је уједно и споменик архитектуре из 19. века. Нова амбијентална целина наставља се на Савску променаду и Београд на води, а настала је у доба короне, што је чини јединственом. Постављање интерактивног панела на тргу има за циљ да пружи све потребне информације новим и будућим туристима у Београду – изјавио је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда. 

Интерактивни панел ТОБ-а садржи информације о укупној туристичкој понуди Београда на српском и енглеском језику, као и бројне опције за лакше сналажење домаћих и страних туриста у нашем граду. 

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Започета последња фаза реконструкције Скадарлије

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *