Позориште Дадов позива на 257. премијеру и прославу 62. рођендана

Нема коментара Share:
Позориште Дадов позива на 257. премијеру и прославу 62. рођендана

02.03.2021.
У Омладинском позоришту Дадов у четвртак, 4. марта, са почетком у 18 часова биће одржана 257. премијера са представом „Сасвим нови дан”, саопштили су из те установе културе.

Режију потписује Горан Головко, угледни позоришни редитељ и некадашњи уметнички директор Омладинског позоришта Дадов. Овом премијером Дадов уједно и слави 62 године постојања, истиче се у саопштењу. 

– Након више од 30 година опет радимо представу „Сасвим нови дан”. Исту, а другачију, јер све је другачије. Али радост стварања остала је иста. И жар је исти. Али слике су снажније и речи су убојитије. Ми нисмо томе криви. Раније одрастамо него што смо пре тридесет година. Зато једва чекамо премијеру представе „Сасвим нови дан” 2051. године, да видимо како и у чему ћемо онда одрастати – истакао је директор Дадов-а Владимир Мијовић. 

Премијера биће одржана у складу са свим препорученим епидемиолошким мерама. Публика ће имати прилику да уживо гледа представу на Јутјуб каналу Омладинског позоришта Дадов https://www.youtube.com/user/ThePozoristeDadov 

Репризе представе биће одржане 5, 10. и 11. марта, такође у 18 часова, прецизира се у саопштењу. 

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

Реконструисани сквер између Балканске и Милована Миловановића представља нову оазу за пешаке

Следећа вест

Почела рестаурација фасада Привредног суда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *