Делови Старог града, Вождовца и Земуна сутра без воде

Нема коментара Share:
Делови Старог града, Вождовца и Земуна сутра без воде

03.03.2021.
Радници ЈКП „Београдски водовод и канализација” стављаће у функцију новоположене цевоводе на општинама Стари град, Вождовац и Земун због чега ће у четвртак, 4. марта, без воде бити потрошачи у појединим деловима ових општина, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

На општини Стари град, сутра од 8 до 24 сата без воде ће бити потрошачи у улицама: Скадарскoj, Господар Јевремовoj (од Скадарске до Француске) и Францускoj (од Браће Југовића до Цара Душана).

На општини Вождовац, у четвртак од 8 до 22 сата без воде ће бити потрошачи у Улици браће Ковач (од Ибарске до Војислава Нановића).

Када је у питању општина Земун, сутра ће од 8 до 20 сати без воде бити потрошачи у Улици широки пут (од Војвођанских бригада до ауто-пута).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи могу да се обрате Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.

Извор: www.beograd.rs

Претходна вест

На грејном подручју „Коњарник” отклањање квара на топловоду

Следећа вест

Информација о промени траса линија 27Е, 33 и 48

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *